Sista vårdagen? På vår bredggrad (någon som fatta poängen där….?)

sömn; ok med viss svettning. Kom i säng ca 04:00…

NSLU2 (debian lenny)
Har fått meddelande från 'tillverkaren' / programmeraren av linux-drivrutinen till EasyCAP (Mike). Att det jag gjort verkar OK men att jag ska pröva några varianter. Vilket jag kanske gör när det blir tid och ork.

Farsan
Idag var det inplanerat ett besök hos far, det har han inte kännedom om. Nu sket det sig eftersom hustruns hårklippning gick snabbare än beräknat och jag sölade enormt när jag tog mig från punkt A till B.

Geocache
Hittade en. I Trollhättan. En delförklaring till anledningen att jag 'missade' far.

Holken
Inbillar mig hela tiden att det ska 'hända nå't'. Det är väl som med dottern, det blir sent i maj…

ÖL
Satt på balkongen och inmundigade helt onödiga öl (i vissas avseende…). Var 'tvungen' att avsluta denna njutning då jag först hörde åska i fjärran och strax upplevde åskregnskur i näran.

Därav kommer faktiskt ölkonsumerandet av sig…

En sidoeffekt av detta är att jag räknar med att talgoxen, i holken, ska vänja sig. En får ju ställa upp….

Hälsoläget:
Trögt, värkigt. Känns jättebra en sådan här kalasvårdag, till en början…
[01-06-005-035]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *