Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu
sömn; Till-och-från smärta så fort jag rör på mig inge skönt å sova då..

NSLU2 (unslung)
Större delen av dagen har jag försökt få videofångaren EasyCAP D60 att fungera tillsammans med den s.k. unslungade NSLU2:n. Verkar hopplöst…

Så jag gav upp den delen. Min NSLU2 unslung är nu en f.d.
Håller på att installera Debian Lenny (armel) 5.0.4 Stable Release.

Ett rackarns bök som säkert kommer att ta ett par dagar. Men om det går som jag tänkt då kan jag då installera drivern till EasyCAP D60 i NSLU2 vilken då kommer att vara en Debian little-endian. Eller, egentligen en full linuxinstallation av DebianLenny men använd på ett minnessnålt vis.
Just nu håller diskarna på att formatteras.
Nu installeras ett gäng s.k. paket.

När alla grundinstallationer är klara så ska jag våga mig på att installera EasyCAP drivrutinen och sedan få den att visa en video (Talgoxen i holken) i en webbläsare. Vi får se…

Måste finnas en fungerande WEBserver också.

Undrar hur man 'loggar in'…? Det har jag inte riktigt klart för mig…

Holken
Händer inte mycket.

Farsan
Hustrun och jag var till Överby köpcenter och handlade ett gäng byxor, på öppet köp, till far och sedan åkte vi hem till han och provade. Två ville han behålla så det blev två vi behövde lämna tillbaka.

Hälsoläget:
Vet inte riktigt vad det är som händer men höger ljumske och ben vill inte och jag kan inte tvätta mig i nacken med höger hand och pressar jag, lätt, vänster hand mot magen gör det skitont i vä armbåge. Och jag som trodde det mesta skulle bli bättre med 'skönare' klimat…
[03-06-020-005]

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “För mycket inne för att det ska kännas bra”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.