Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

sön 10-apr-2011 18:30sömn; ok.

Promenad
Ingen promenad idag. Hann inte med det…

Geocaching
5st har redan hittat och loggat 'min' GPSgömma (Hede_marsh). De två första, igår kväll, hade problem och angav att mina koordinater kanske inte var korrekta. Eftersom de var veteraner, hittat en massa gömmor, så antog jag att de hade bättre GPS:er än vad jag har så jag ändrade dem efter den enes förslag.
De tre efterföljande, idag (<19:30), angav inga problem att hitta den så jag gjorde tydligen ett rätt val.

Söndagslunch
Bjöd hustruns syster på. Jättegott!

Farsan
Efter besöket hos hustruns syster åkte vi till far. När jag skulle parkera så 'råkade' jag köra på trottoarkanten. Det resulterade i ett ca 1,5cm i diameter, runt hål i höger däck samt lätt demolerad fälg (sicken skit de sätter på bilarna nuförtiden…)

Hustrun och jag samarbetar och får loss reservdäcket, efter konsulterande av manualen. Upp med bilen. Byter däck. Smutsiga händer. Hustrun går och jag stapplar in till far. Efter att ha sagt hej till farsan tar jag ett piller och går och lägger mig på soffan – klarade inte att hålla mig uppe. Efter ca 20 minuter har pillret börja verka så jag kan vara lite mer social. Vi hjälper far med att fylla i en enkät om höftbensbrott. Läser igenom ett beslut från kommunen om utökad hemtjänst. Kollar en almanacka, flyttar på den så att far kommer åt den. Hustrun fixar till en lättare upphängning. Jag gör en överföring åt far på fars dator (50% av Tova-present).
Sedan fikade vi.

Hustrun kör bilen hem.

Film
Tänker avsluta kvällen med att se DVD:n "Dragonheart". Sean Connery gör drakrösten.

Hälsoläget:
Bra dag, fram till däckbytet.
[03-08-015-005]

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Bilen slog till idag”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.