Annandag Jul

sömn; helt ok.

Mobilabonnemangmaffian
Om inget omvälvande händer kommer jag att införa följande insändare till TTELA:

Mobilmaffian slår till
Var in till butiken ’3’ i affärshuset Etagé å Överby, den 23:e. Jag ville ha ett kontantabonnemang som kunde användas till en 3G-telefon. Blev erbjuden ett abonnemang, 49:-/m av personal Sara Krantz. För att vara övertydlig frågade jag om det var förenat med några som helst övriga kostnader om jag nu inte ville använda abonnemanget, svar: Inga kostnader.
Idag, den 26:e, var jag tillbaka till butiken ’3’, då det visade sig att befintligt kontantkort fungerade, även med 3G. Så jag ville lämna tillbaka det oanvända. Blev då upplyst, av butikspersonal, om att jag skulle få betala tre mån abonnemangsavgift (uppsägningstid). Och det gick inte att bara lämna tillbaka, fick ett telefonnummer som jag skulle ringa, för att säga upp abonnemanget. När jag påminde Sara Krantz om vår överenskommelse fick jag ett hånleende tillbaka och en kommentar om att 3×49:- var väl ’ingenting’.
I morgon, den 27:e, ska jag ringa abonnemangsservice och hoppas att de kan lösa detta på ett mer affärsmässigt vis.

N-G Nordlund (s.k. sjukpensionär)

Har skickat ett mejl till Sara Krantz med följande innehåll:
Hej,

Beroende på hur telefonsamtalet till abonnemangservice kommer att utfalla, i morgon, kommer jag att föra in följande insändare, i ttela:

”[Se ovan…]”

Utöver det ovan så vill jag att du ska veta att handläggare på kundservice tyckte att Ni (Du) kunde löst detta, då 3×49:- är ’ingenting’ för tre. Dessutom var abonnemanget inte aktiverat. De ville också ha säljarens namn, ditt, jag gav dem det.

En hake, för er del. Det underskrivna dokumentet är ännu inte inkommet till tre så avtalet gäller faktiskt inte. (Har ni skickat iväg det?)

Nu hoppas jag, att jag ’kommer att få rätt’ av mer förstående personer och då kommer ovan insändare aldrig in i tidningen. Men p.g.a. ditt nonchalanta och arroganta bemötande, som jag upplevde det, idag (26/12) kommer jag att publicera ovanstående på min blogg. Du har tid på dig fram till ca 19:00 att komma med eventuella synpunkter. Vilka också kommer att publiceras, i så fall.

Vänligen

Nils-Gunnar ’Nisse’ Nordlund

Kom ingen respons…

LEGO®
Kingdoms nr 7949, Fångtransport:
[Bild: GIF-animering av LEGO®-byggandet av Kingdoms fångtransport (7949)]
(GIF ca 9MB)

Ekipaget placerades vid Borgen (7946):
[Bild: Kingdoms fångtransport (7949) vid Borgen (7946)]

Hälsoläget:
Om vi bortser från fortsatt misshandel av magen så tycker jag att kroppen hänger ihop bra. Fick dock ta läkemedel mot värk inför sänggåendet, i går kväll.
[03-03-005-015]

2 svar på ”Annandag Jul

 1. Oj,oj, inte bra det där!
  Själv har vi comviq abonnemang här tonåringarna och jag, dom kontant och jag abonnemang. Jag har nog sprungit på hur många försäljare som helst från comviq/tele2 som vill att vi skall ändra/byta inom tele2 och dom ger alltid olika förslag. Ne, jag går iallfall inte på det igen, vill man byta kan man ringa bolaget i lugn och ro.
  Tänk på blodtrycket Nisse!

  ps skriver från jobbet, nattpass, därför den sena timman.ds

  • Det visade ju sig att mitt Comviq kontantkort fungerade alldeles utmärkt för 3G, så därför behövde jag ju inte den nya 3-abonnemanget. Och det var just det här förfarandet, att jag först skulle testa mitt kontantkort och om det inte funkade så skulle jag använda 3:s abonnemang. Det var anledningen till att jag var väldigt noga med att informera mig om att det inte var förenat med några kostnader, om jag inte aktiverade 3:s abonnemang.

   Idag kom jag i kontakt med abonnemangsservice, på 3, så nu är allt annullerat. Jag fick då veta att säljare Sara Krantz varit inne i ’kunddatabasen’, den 26:e, och noterat att hon informerat mig om bindningstiden, den 23:e. Hur mår folk som ljuger så öppet och tydligt?

   Du har givetvis rätt. Inga köp i butik eller ’på stan’. Visste du att om du ’köper’ ett abonnemang i butik, typ ’3’, så gäller inte ångerrätten? Inget öppet köp där inte – även om ’förpackningen’ är obruten.

   Jag tänker på blodtrycket – det har ju en tendens att rusa upp när jag blir upprörd.

   Kramar! [Bild: Hjärtliga Hälsningar!]
   [Bild: Sveriges Flagga]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *