Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu
sömn; Ja jag tyckte att jag fick bra sömn. Lade mig visserligen sent men hustrun hävdar att jag hostade i flera timmar…

Idé
Igår kväll kom jag på hur jag ska ljuddämpa min kamera. Jag avslöjar inget nu. Jag redovisar det hela när jag gjort det färdigt. Det kommer att presenteras med en ljudfil; kamera utan dämpning, avstånd 5m och en ljudfil; kamera med dämpning, samma avstånd och så blir det bild på skapelsen.

Promenad
Efter en del dividerande kom vi till slut ut på en promenad när solen väl gått i moln…
Gott var det – att komma ut men jag fick gå och lägga mig direkt. Blev attans trött.

Släktforskning
Har tittat lite på en del.
Just nu håller jag på å försöka ta reda på i vilken församling Karl Seferinus Källström (1892-1954) & Anna Viktoria Källström f:Karlsson (1910-1989) vigdes. Datumet var 18 juni 1932. Och jag håller på att gå igenom; Skaraborgs län, Västergötland.

Anna Viktoria Karlsson var syster till min mormor Valborg. Anna Viktoria föddes den 12/8 1910 i Naverstad (Göteborgs och Bohus län, Bohuslän)
1932 18/6 gifter hon sig med Karl Seferinus Källström, född 5/6 1892 i Vilske-Kleva (Skaraborgs län, Västergötland)
1954 24/8 avlider Karl Seferinus Källström, i Drågen, Holmestad, Götene (Skaraborgs län, Västergötland)
1954 4/9 begravs han å Holmestads kyrkogård (avd. Gamla, kv. C, nr. 129-130 (nr 1 i graven))
1989 27/5 avlider Anna Viktoria Källström, i Esstorp, 53200 Skara (Skaraborgs län, Västergötland)
1989 22/6 begravs hon å Götene kyrkogård (kv. BD, nr. 11 (urna, nr 1 i graven))

Enligt Svensk Folkbokföring 1970 & 1980 bor Anna Viktoria Källström tillsammans med Sven Gunnar Johansson f. 27/2 1909 i Härjevad (Skaraborgs län, Västergötland). Han avlider 24/10 1988 i Skara domkyrkoförs. (Skaraborgs län, Västergötland)

Någon som känner till om Anna Viktoria fick några barn?

Hälsoläget:
Trött å slö dag. Förkylningen betydligt bättre även om hustrun hävdar att hon inte kunde sova under minst 2 timmar… då jag hostade. I takt med att förkylningen blir bättre så kommer de ’vanliga’ besvären dundrande. Tror dock att vinterns antågande har betydelse också.
[02-05-050-050]

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Bättre men slöare / trögare / segare”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.