Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

ons 1-sep-2010 22:39sömn; ok

Släktforskning
För hela ’pengen’ idag. Inget ’spännande’ att förtälja.

Sjukvården
Ringde först till vårdgarantikansliet… (ett helt kansli?), de kopplade mig till Kirurgen. jag bad om ursäkt… och då blev de snälla och gav mig numret till Urologmottagningen i Uddevalla.

Där har de en telefonsvarare, en avancerad en. Allt för att slippa ’onödiga’ telefonsamtal. Efter att ha knappat in mina personuppgifter så fick jag veta att de skulle ringa upp mig inom en, tycker jag, vettig tid, ca 1 timma.

De ringde och jag fick veta att jag var ’inne i systemet’. Men så sa de något som jag tycket var konstigt. ”Vi ska börja med kön i nästa vecka.” Jag var så enfaldig så att jag trodde att man ständigt jobbade med att beta av köer.

Min hustru försvarade det med att de antagligen helt enkelt inte haft resurser och nu fått pengar av politiken att korta extra. Det kan vara så för mottagningspersonen sa också att de skulle ta in staffettläkare och det skulle även jobbas på helger.

De har ca 3 veckor på sig nu, att ge mig en tid, om de ska kunna hålla den utlovade vårdgarantin. Vilken politiken hittat på.

Får jag ett enormt skadestånd om de inte klarar vad de lovar? Eller blir straffet ett ’fy’, från politiken?

Vad det än är så är jag övertygad om att det inte gynnar mig.

Hälsoläget:
Vilat medvetet idag. Eftersom högersidan spökade extra i går.
[02-06-050-010]

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Innedag”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.