Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

lör 16-jan-2010 23:34sömn ok

Städa
Idag gjorde jag det sista rycket på veckans städinsats, toaletterna.

Vila
Det blev sängen efter städinsatsen.

Dokumentation
När jag var ner till förrådet och letade i sentimentala lådan efter min barndom hittade jag anteckningar som var några år. Bl.a. från en bilsemester i Europa 1977. Den håller jag nu på att digitalisera. Den kommer som ett s.k. historiskt inlägg – snart.

Hittade en 4-5 andra, de skall väl in i digital form de med om jag prioriterar och orkar med det.

Mediciner
Kände mig tvungen att ta s.k. vid behovsmedicin idag.

Bok
Håller fortfarande på med boken lega – tjugo år som ändrade världen, Roland Hällfors, ISBN: 91-631-5168-5. Kan inte annat än rekommendera den till alla som är nyfikna på hur det var i Trollhättan under åren 1930-1950. Sett ur ett barn-, ungdomsperspektiv.

Besök
Goda vännerna H&K med barnen M&E var här. Vi åt gott (hustruns förtjänst) och så fick de leka lite med Wii-spelen.

Hälsoläget:
Kan inte låta bli att känna besvikelse över att kroppen liksom ger upp. Ett halmstrå är att jag ska testa och se om jag mår bättre i ett rent trähus. Det gäller bara att hitta ett sådant boende till en ekonomi som är anpassad till min.

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Irriterad på min ömkliga kropp”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.