Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

mån 11-jan-2010 19:01sömn ok.

Promenad
Blev det och lika kallt är det.

Besök
Sonen, kom ifatt mig, via cykel, i slutet på promenaden. Vi pratade och diskuterade en hel massa. Det är ju valår i år…

Wii Nintendo
Först tränade jag lite på tennis och bowling sedan spelade jag lite skjutaspel.

Hustrun kom hem och jag trodde jag skulle kunna spöa henne i tennis. Hon har en annan, knyck, i handleden, än vad jag har…

Inte gick det bättre i bowling…

Vi prövade golf. Det såg illa ut ett tag men vi slutade på lika många slag. 18 st på tre hål…

Hustrun tröttnade. Jag tänkte att då prövar jag lite boxning. Jösses. Jag är helt slut och liksom lam, och skakig, i armarna och så fick jag byta kläder för jag var genomsvettig.
Första matchen vann jag på Knock Out (KO) efter 50 sek i första ronden.
Andra matchen vann jag också på KO men först i 2:a ronden.
Tredje matchen blev också en KO, sent i 2:a ronden.

Bäst att lägga av när man ligger på plus.

Hälsoläget:
Riktigt bra, fram till boxningsmatcherna. Nu behöver jag vila…

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

4 Kommentarer till “Mycket spel är det…”

 1. Charlotte Sweden

  Jepp, det är valår i år—tack å lov, jag vet då vad jag INTE ska rösta på iaf ;-)

  Det där WII tycker jag verkar skoj….måste nog ta å spara ihop till ett sånt.

  Fast boxning vete fasen om jag skulle fixa :-)

  Smart att sluta när man som bäst *fniss*

  Kram kram!

 2. nisse nisse Sweden

  Min INTE-röst har jag alltid haft klar för mig. Men jag är däremot osäker på vilka gråjökar jag ska lägga min röst på?

  Miljön är ju skitviktig så Miljöpartiet ligger bra till.

  Vänsterpartiet gillar jag men det är egentligen lite väl mycket vänster, för mig, tror jag.

  Socialdemokraterna vill jag ju egentligen rösta på. Jag ’är’ egentligen socialdemokrat. Men va f-n det där gänget har ju blivit så grått och tappat all färg och emellanåt är det snudd på lite gråblått med i deras politik.

  Det väger alltså mellan Miljöpartiet och Vänsterpartiet. Eller så dyker det upp något nytt fräscht som försvarar både miljö, de svaga och verkar för jämlikhet, rättvisa och solidaritet – för och med alla…

  Wii har tillfört en ny dimension i mitt liv. jag är egentligen inte mycket för s.k. TV-spel. Men här har spelmakarna lyckats föra in att du med rörelser / balans påverkar spelet och då blir det ju lite fysik i det hela också.

  Boxningen kommer jag att ligga lågt med – inte bra för nacken – känner det nu. Alldeles för ryckiga rörelser.

  Så, The Champ, lägger nog handskarna på hyllan, obesegrad.

  Kramar! [Bild: Hjärtliga Hälsningar!]
  [Bild: Sveriges Flagga]

 3. Kristina Birkesten Sweden

  Nisse!
  Läst i fatt lite efter att rullat runt i snön samt besökt akuten, suck!

  Fått mina nya fotinlägg: Skönt (men dyrt)! Nåja, nu kan du lägga Turkietfadäsen bakom dig eller på annat sätt få det att försvinna, kort selektiv amnesi rekommenderas!

  Fortfarande kallt som attan: På tal om tippex fick Robert Gustavsson i ett TV program frågan om hur man blandar drinken ”White Christmas” Svaret blev: vodka och tippex, suck, men lite roligt var det då!

  En dag som får bedömas som textgranskande: Nej, ljuga ska man inte. Den man lurar mest kan nog vara sig själv till slut. Tusan, att det smyger på, men jag hoppas det smyger långsamt! Långsammare än en sengångare (och dom är jädrar anåda inte snabba i vändningarna).

  Datorn: lite ljug, fniss. Det här att du har svårt/får ont att hålla en bok känner jag igen att du haft innan? Men du hade det inte så i Turkiet, eller?

  Mycket spel är det: Valår ja. Dags att få höra alla floskler och löften som är snyggt friserade och inte har ett smack med verkligheten att göra, igen… Men vi små får kämpa och stå på oss så gott vi kan. Vi är inte en grupp man som politiker bara kan ignorera!

  Hm, där ser man! Det gick inte att spöa hustrun i dylika spel, grattis till hustrun! Men boxning? Snyggt att du fick in tre KO, men du kanske åkte på en själv sen? :o) Hoppas du inte är fullt lika mör idag!

  Det tycks du vara ser jag här ovan.. Nåja, bättre att se sig som obesegrad :o)

  Kramar!

 4. nisse nisse Sweden

  I Turkiet låg jag alltid ned när jag läste. Här hemma gjorde jag inte det – av någon anledning?

  Jag gillar mycket uttrycket: ”Enade vi stå, söndrade vi falla.” (George Pope Morris) Nu när det är valår.
  Svensk Näringsliv, i synnerhet, har lyckats väl med söndrandet. Tillsammans med ’alliansen’.

  Har fortfarande ’sviter’ kvar av Wii-boxningsmatcherna…)

  Kramar! [Bild: Hjärtliga Hälsningar!]
  [Bild: Sveriges Flagga]

Skriv en kommetar till “Mycket spel är det…”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.