Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

lör 7-feb-2009 22:06
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi() in /home/ngnnu/public_html/blogg/wp-content/plugins/wp-codebox/main.php:136 Stack trace: #0 /home/ngnnu/public_html/blogg/wp-content/plugins/wp-codebox/main.php(75): wp_codebox_is_windowsie() #1 /home/ngnnu/public_html/blogg/wp-content/plugins/wp-codebox/main.php(50): wp_codebox_highlight_geshi(Array) #2 [internal function]: wp_codebox_highlight(Array) #3 /home/ngnnu/public_html/blogg/wp-content/plugins/wp-codebox/main.php(130): preg_replace_callback('/<p>\\s*4174c9a8...', 'wp_codebox_high...', '<p>s\xC3\xB6mn ok.</p...') #4 /home/ngnnu/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-hook.php(287): wp_codebox_after_filter('<p>s\xC3\xB6mn ok.</p...') #5 /home/ngnnu/public_html/blogg/wp-includes/plugin.php(206): WP_Hook->apply_filters('<p>s\xC3\xB6mn ok.</p...', Array) #6 /home/ngnnu/public_html/blogg/wp-includes/post-template.php(253): apply_filters('the_content', '<p>s\xC3\xB6mn ok.</p...') #7 /home/ngnnu/public_html/blogg/wp-content/themes/NGN-WP/index.php(22): the_c in /home/ngnnu/public_html/blogg/wp-content/plugins/wp-codebox/main.php on line 136