Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

sön 5-okt-2008 21:00sömn OK.

Vär(l)dens prat
Var på utbildning idag. I Friskis&Svettis lokaler i Trollhättan. Två utbildare från Friskis&Svettis Riks, Johan Thor och M (jag har gömt namnet!). Johan är, utöver utbildare, Jympaledare och Verksamhetsledare i F&S Jönköping. M är också Jympaledare, i F&S Stockholm och arbetar som Sjukgymnast, i egen regi.
[Visa mer…]

Varmvattenjympa
Efter en i mina mått mätt lång utbildningsdag i Friskis&Svettis Trollhättan åkte jag direkt, efter att ha släppt av DH, till Distriktssjukgymnastikens Rehabbad i Vänersborg. Där jag är Värd, varmvattenjympavärd.
[Visa mer…]

Hemma
Tog vägen om matvaruaffären och köpte mjölk, tekakor och en serietidning. Jag behövde varva ned. Landa liksom.

Hemma åt jag. Svalde mer mediciner och låg i sängen 21:00. I ett tillstånd av blandad utmattning och en känsla av nöjdhet – jag klarade det!

Visserligen vilade jag hela dagen innan, lördagen, och jag har sedan både måndag och tisdag på mig att vila upp. På onsdag är det sjukgymnastik.

Hälsoläget
Morgonen: Inget utöver det vanliga.
Under dagen: Någon gång kände jag att stolarna vi fick att sitta på var inge bra för min kropp men det var många bensträckare, så det gick.
Kvällen: Varenda muskel i kroppen förde sitt eget liv. Det ryckte och ’bubblade’, Värken i armar och ben var bra mycket värre än normalt. Allt jag gjorde skedde med ytterst försiktiga och balanserade rörelser.
Kände också att det sved ordentligt i skinnet mellan höger tumme och pekfinger. Det där kan betyda att ryggmärgsnerv C7 har det lite trångt.

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “UtbildningsSöndag”

Canada Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.