Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

tor 29-maj-2008 22:31Besvärsläget
Idag är det något bättre. Har lika ont men det känns inte som om ’det tänker’ bli värre. Notera att jag har börjat betrakta mina besvär som ett slags eget väsen; ’besvären’.

Och lite så är det. De för sitt eget liv. Det jag kan göra är att mildra och anpassa.

Djur & Natur
Gränslade cykeln och trampade mot Onsjökärret. Halvvägs ser jag ett rådjur.
Rådjur
Inte så välsedd hos många villaägare.
[Visa mer…]

Vila
Naturrundan kräver sin energi. Efter sallad var det dags för sängen. Jag ville också vara ordentligt utvilad till 15:00. Då börjar Basal Kroppskännedom.

Basal Kroppskännedom
Jag hade värk när jag kom dit och jag hade mer värk när jag åkte därifrån. Men det fungerade riktigt bra under den tid jag var där. Jag kopplade bort en del av besvären och liksom gjorde alla övningarna ändå.

Jag försöker använda mig av den kunskap BK ger dagligen. Jag tänker verkligen på hur jag står och hur jag går. Var är tyngdpunkten? Inte svanka (vinkla bäckenskålen mer ’rakt’). Slappna av i knä och axlar. Huvudhållningen? Gå med mer koncentration på ’frånskjutet’ med främre delen av foten. Normalt går jag annars med börja steget med att sätta i hälen. Tänker man tvärt om så får man en mjukare och skonsammare gång.

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Hyfsad Torsdag”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.