Rörlig Tisdag

Besvärsläget
Det blir bara sämre…
Så idag har jag bestämt att öka på medicineringen med en tredjedel och så ska jag sätta in Saroten. Dels för att förhoppningsvis hjälpa till att lindra besvären dels för att kanske hjälpa till att rätta till min evigt trilskande mage.

Fast, även om den nu blir sämre, så vägrar jag att finna mig i det. Idag har jag gjort en hel del…

Kuratorbesök
Var till kuratorn på förmiddagen och fick bl.a. pratat av mig sorgen av att den taktila massagen var slut. Oja mig över försäkringskassan. Gnälla över min försämring.

Cykeldäck
Körde ut till Trestads Cykelcenter och köpte ett näst intill punkteringsfritt däck (200 SEK). Det har ju blivet ett par ’bubblor’ på mitt nuvarande framdäck? Att det inte ska hålla mer än 5 år? :me:

Sundsberget
Efter besöket på Trestads Center (där Trestads Cykelcenter ligger) åkte jag till Överby och köpte lite ’förnödenheter’.

Efter det parkerade jag bilen vid Trollhättans reningsverk och promenerade till Sundsberget. Där filmade jag, med den lilla digitalkameran, ett antal undersökanden av vad som kan finnas under plåtarna.

En Kopparödla hittade jag.

Data – Programmering – Linux – Ubuntu (7.10) – Gambas2
Det ’släppte’ ju igår med ett problem jag ’brottats’ med. Idag har jag ’förfinat’ och utvecklat den s.k. rutinen. Än är den inte färdig. Programmering är inget hafsverk…

Jympa
Fick ytterligare ett anfall av duktighet. Jag gick till jympan här på Onsjö, kl 19:00. Det gick jättebra. jag rörde mig hela tiden och jag kan inte säga att jag hade mer ont efteråt än innan – och det är ju bra!

Kolon irritabile (Kolit)
Ska jag nu söka mer kunskap om.

6 svar på ”Rörlig Tisdag

    • Har tänkt mycket kring det där. Problemet sitter nog inte i mitt beteende i så fall, utan mer i huvudet.

      Visst är det så att min förbannade tarmslemhinna reagerar på ’inre’ stress. Men fysisk aktivitet och inre stress behöver nödvändigtvis inte hänga ihop.

      Men sambandet är taget i beaktande…

      Och självklart är det så att jag får mindre ont om jag tar det lugnare. Men det där är jävligt svårt att avgöra – när du är mitt uppi…

      Kramar!

  1. det med mindre ont vid mindre aktivitet är lika missvissande som sänkt blodtryck vid överkonsummering av koffein. tar Du en kopp kaffe får du förhöjd blodtryck men i långa loppet…
    Rör Dig Nisse när du bara kan det är bra i långa loppet 😉

    • Skulle jag ’lyssna’ på min kropp så skulle jag inte röra mig alls.

      Jag förutsätter att mitt promenerande, jympande och cyklande lönar sig på lång sikt.

      Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *