Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

sön 6-apr-2008 21:08Besvärsläget
Bättre idag. Faktiskt riktigt stabilt. Har bara medicinerat extra en enda gång och det var inför besöket till Överby köpcenter.

Datateknik
Idag fick jag till det med våra datorer. Nu funkar 'allihop', igen. Det var alltså NIS 2003 och 2004 som stökade till det på något vis.

Nu väntar jag på en s.k. printserver (TekComm 4-portars router med USB printserver) som jag hoppas ska ställa till med mindre besvär än Belkin Network USB Hub.

MobilTelefoni
Det började lite smått häromdagen med att det ringde upp en pojke från telenor. Han ville väl prångla ett nytt bindningsabonnemang. Mitt är på väg 'ur'. Jag sa då att det enda jag var intresserad av var att få tillbaka min månadsavgift om 29 SEK + trafikkostnad som i mitt fall uppgår till ca 10-15 SEK per månad. [Visa mer…]

Bredband
Och så damp det då ned ett 'erbjudande' från telia om att nu kunde vi uppgradera från 2 Mbit till 8 Mbit och få en lägre månadskostnad – är det möjligt? Givetvis inte. Eller kanske? I alla fall sett ut telias perspektiv. [Visa mer…]

Mera MobilTelefoni
Tog mod till mig och öppnade en chatt med telenor. Så här blev den: [Visa mer…]

Ett anfall av 'plocka-i-ordning'
Det är en viss fara inblandad när hustrun kommer och säger: "Nu har jag gjort det mesta. Nu är det bara detta kvar för dig att göra!" Och jag hade ingen aning om att det var något som jag skulle göra, över huvudet taget.

Det handlade om att plocka i ordning på mina hyllor i vårat duschrum och städa detsamma.

Jag har plockat i ordning nu, Och torkat rent mina hyllor. Men den där bortplockaridén spridde sig till mitt rum? Min idé – inte hustruns. Så jag fick för mig att rensa ur och plocka i ordning lite i mitt rum också. Märkligt? Hur sådana där anfall byggs upp.

Just nu jobbar jag på att varva ned. Bli normal…


Andra Bloggar om: , , , ,


 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

3 Kommentarer till “Mobil? Söndag”

 1. Kristina Birkesten Sweden

  Nisse!
  Ja, sådana anfall är farliga… det bästa är att sätta sig ner och vänta tills anfallet har gått över! :o)
  Kramar!

 2. nisse nisse Sweden

  :me: Och varför gör jag inte det då?

 3. Kristina Birkesten Sweden

  Ja, det kan man ju undra.. en orsak kanske är att det inte skulle bli som mycket gjort av det som trots allt måste göras. ;o)

Skriv en kommetar till “Mobil? Söndag”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.