Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

mån 31-mar-2008 20:11Besvärsläget
Tjuter mer än vanligt i huvudet. Orkeslös i armarna. Värk i skulderbladsnivån i ryggen. Trött. Kl 16:00 orkade jag inte vara uppe. Gick och lade mig. Vaknade lite efter 18:00. Nu har jag på hustruns inrådan druckit en kopp kaffe (abstinens?). Piggnade till lite efter en kopp kaffe?

Mineralvatten, Källvatten, Bordsvatten och Kranvatten
Utan bubblor eller med. Kärt barn har många namn. De kolsyrade sorterna kallar jag för bubbelvatten.
Jag försöker sluta dricka kaffe. Ersätter det bl.a. med (Mullbärs) te. Och så då bubbelvatten. Det känns liksom lite festligare. Och det ska ju kännas meningsfullt när man tar bort något.[Visa mer…]

BK
Basal Kroppskännedom. Nu har jag fått kallelse till steg två på stresshanteringsutbildningen. Nu blir det BK. Det börjar torsdagen den 10 april kl 15:00-17:00. Så här fint står det om BK, i kallelsebladet: [Visa mer…]

Konstaterade att BK kolliderar med mitt Värd-uppdrag i F&S (torsdagar 17-18)

Teknik
Tänkte jag skulle vara lite smart och hjälpa hustrun med att bl.a. fixa till hennes s.k. Favoriter. När man kopierar dem och sedan kopierar tillbaka dem så hämnar de inte i den ordning man hade.[Visa mer…]


Andra Bloggar om: , , ,


 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Trött Måndag”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.