Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

lör 29-mar-2008 22:01Besvärsläget
Har hållit mig i stillhet idag. Lite småbesvär bara. Det enda jag inte skött idag är ätandet så magen är ras.

e-poststrul
Jag har fortfarande problem med att få över mina meddelanden från Outlook 2000 till ThunderBird 2. På den här MS Win Vista-maskinen funkar ju inte Outlook 2000 till 100% så jag kan inte enkelt ’hämta’ från Outlook via TunderBirds importeraverktyg. [Visa mer…]

Skype
Vi pratade med dottern via Skype idag. Tills för några timmar sedan var det bara jag som hade Skype på datorn. När jag upptäckte att hustrun satte sig tillrätta i min stol och lade upp fötterna på ett sidobord förstod jag att jag inte skulle få tillgång till min dator på en bra stund. Så då letade jag upp ett gammalt headset med högtalare och mikrofon, installerade Skype på hustruns dator och kopplade till lur och mic. Så nu har hon egen Skype. Basta!


Andra Bloggar om: , , , ,


 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

2 Kommentarer till “Lördag (Vilodag)”

 1. Nonna Sweden

  Rappt marscherat så ”blir man av med” livskamrater som felparkerar. Säkert sitter hon på sin egen skype med glädje. Vi hade Skype tidigare men tog bort det eftersom det krånglade på banksidan. Säkert är det bättre nu utvecklingen vecklar ju ut sig.
  Idag åker vi på första reseetappen- dvs till Sthlm – ha det bra!
  Kram Nonna

 2. nisse nisse Sweden

  Har varit inne på mina banksitor flera gånger. Inget strul där inte.

  Däremot, var till mor och far igår och installerade Skype. Det låter som om det är Kalle Anka som pratar?

  Ha det gott på resan!

  Kramar!

Skriv en kommetar till “Lördag (Vilodag)”

Canada Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.