Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

mån 24-mar-2008 23:34Besvärsläget
Idag har det varit jobbigt. Inte så att jag har speciellt svår värk. Det är mer ’ont’ och hängighet, trött. Vi var ute på en eftermiddagspromenad. Då fick jag värk, i armarna, handryggarna, benen och fötterna och på lite småställen lite mitt bak på ryggen något åt sidorna. Och så blev det liksom tungt i benen. Och det berodde inte på att det var en massa snö, det var plogat.

Annandag-påsk-middag
Idag hade vi mor och far hit på middag. Det är hustrun som donar och ordnar. Jag skötte hämtandet av far och mor. Hustrun hade lagat till både förrätt, varmrätt och efterrätt. Förrätten var en kantarellmacka på glutenfritt bröd. Varmrätten var vår laxrätt (som jag och hustrun är väldigt förtjust i). Efterrätten var en chokladkaka med grädde. Och så kaffe till.

e-Post
Kan meddela att den fungerar inte felfritt än. Lite småstrul. Och inget vettigt svar från supporten från Oderland.

Support Packard Bell
På tal om support så fick jag idag en sådan där undersökning där det frågas efter hur jag tycket att jag fick hjälp, när jag sökte hjälp. Det blev inga bra betyg. Det var ju jag som hjälpte supporten på Packard Bell.

Bloggutveckling
Håller på med en liten funktion som som jag kan använda när jag skriver väldigt långa inlägg, vilket ju händer ibland?. WordPress egen, ’inbyggda’ har den egenheten att den kortar av hela inlägget och så tror jag att den påverkar RSS-flödet också.

Det jag håller på med är en funktion som kan användas per rubrik så att säga. Jag har skapat en testblogg, här ’bredvid’. Den jag hade lokalt (hemma på min PC) ville liksom inte längre. Det är väl något med MS Win Vista och jag orkar inte felsöka. Det var enklare att skapa en testblogg på min webplats (servern).

Den testbloggen heter bloggEXP.ngn.nu. Ni får gärna kika dit. Den är exakt lik denna. Fast det ska inte gå att kommentera. Det är ju andra grejor jag vill testa där.

Titta på inlägget från Lördagen den 22 mars 2008: ’Lördag i Göteborg och sedan hem’, på bloggEXP.ngn.nu. I det inlägget hade jag en lång harang om Linux. Nu är det ’nedkortat’ och vill man läsa mer så får man klicka på ’[Läs mer…]’ red. (080922) ’[Visa mer…]’.


Andra Bloggar om: , , , ,


 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Snöig Måndag”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.