Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

lör 16-feb-2008 23:15Teknik
Det har inte gått att komma åt den här bloggen, har jag noterat och några till. Ringde supporten. För ’allt’ var liksom nere. De (Proinet Support / O. & K. Webhotel in Sweden AB) har haft ett ’intrång’. Och av den anledningen valt att stänga ned allt så att information inte ska kunna ’stjälas’ eller förvanskas. De tar säkerhetskopior på allt och gör troligtvis en virussökning på rubbet och försöker väl täppa till ’hålet’. Det kommer att ta ett par timmar.

Så detta har föranlett ett beslut: Jag halvaktiverar ngn.blogga.nu. Så funkar det inte här så kan jag använda den. Den finns ju där ändå, liksom.

Nu är klockan ca 20:30 och inte f-n har supporten fått fart på sina apparater. Uruselt!

Besvärsläget
Trött, ganska stel. Men pigg i huvudet. Skulle gärna vilja gå ut och promenera i den vackra solen. Men jag måste spara mig till äventyret att hämta bilen, på verkstaden. Och så ska jag ju jympa i kväll. Det gäller att spara på resurserna. Går ut och ställer mig på balkongen och dricker kaffe!

Bilen
Och bilmekanikern ringde inte som han sa. Funkar ingen logistik idag? Så då blir bilen färdig i morgon då? Någon gång? Och dyrt blir det säkert.

Motion
Jag har i alla fall fått röra på mig. Ingen bil så då blev det cykeln till kvällens jympa. Det var trevligt. Det mesta kändes bra. Visst, jag är ingen studsboll eller smidig och definitivt inte akrobatisk. Precis tvärtom. Men som helhet var det bra. I mitt nya liv. I mitt nya positiva liv, ingår inte att haka upp sig och bli besviken på detaljer. Klarar jag 16 av 20 övningar utan större problem så är ju det jättebra!

Cyklade sedan till livsmedelsaffären och handlade. Hade med mig min cykelväskor. De hänger jag på en kundvagn. Och så är det sådan där s.k. självskanning i butiken. Man ’blippar’ (skannar varornas streckkod med en streckkodsläsare). Därefter packar man ner alla varorna direkt i sina väskor. Och hoppas på att man inte ska åka på en s.k. avstämning. Det innebär att man måste plocka upp allt man packat och sedan packa ned det igen.

När det hela är färdighandlat kör jag kundvagnen ut till cykeln och lyfter väskorna den kortaste vägen från kundvagnen till cykeln. Ursmidigt.


Andra Bloggar om: , , , ,


 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Krånglig Torsdag”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.