Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

mån 11-feb-2008 21:12Besvärsläget
Nu har jag konstaterat varifrån det där märkliga ’muskelpulserandet’ kommer från. Det är mina bröstmuskler M. pectoralis major och ev. också M. pectoralis minor som spökar. De liksom vibrerar på ett vis som kan liknas vid hjärtflimmer. Muskeln ’skakar’. Inte undra på att en är trött när en vaknar. Jag har ju gjort ett gympass.
I övrigt värker mina nackmuskler, övre delen av ryggmusklerna. Musklerna på armarnas ’utsidor’ från överarmarna ned till handryggarna. Den värken funkar medicinerna bra mot.
Däremot är det sämre med den medicinska verksamheten mot de muskler som är kroniskt spända (övre delen av ryggen). (det som skapar trötthet och en känsla av utmattning)
Min tinnitus (väsandet) är svår att bedöma i och med att jag haft den så länge, sedan 2001. Men jag upplever det inte så störande längre. Där tror jag att avspänningsövningarna har en positiv delaktighet.
Känselbortfall, i huden på tummens ena halva och ut mot handloven och upp mot underarmen mot armvecket. Det har en tendens att bli värre, i omgångar. Just nu (10:09) är det upp mot och på handloven, inklusive halva tummen.
Gångsvårigheten börjar bli besvärande. Jag gillar ju att promenera. Då är det jäkligt irriterande att det dyker upp en massa mystiska ’hugg’ här och där samt brännande/svidande känselsensationer, lite var stans.
Nog om gnällande. Det gäller att försvara sin position som vice ordförande i GNYu (Gnällspikarnas Nordiska Yammer union).

Prommenad
Tänk, att man kan bli nästan helt slut av en promenad, i promenadtakt som är ca 3km lång. Tänk på det, för det blir jag.

Läkemedel
Det här blir inte långrandig – jag lovar! Jag skulle ju i början på den här veckan ta beslut om jag skulle fortsätta med T Saroten 50mg till natten. Läget är följande; Antingen har inte Saroten någon effekt, på mig eller så har jag blivit sämre. Jag har lika mycket besvär, värk mm som innan jag började med Saroten.
Och för att få veta hur det är och om avspänningsträningen verkligen har effekt så har jag bestämt att börja fasa ut T Saroten. Det där är ett lurigt preparat, som många andra, det ska smygas in och smygas ut. Så i dag blir det 40 mg. Nästa tisdag är det 0 mg. Jag trappar alltså ned med 10 mg var tredje dag.

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Hyfsad Måndag”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.