Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

ons 2-jan-2008 23:06I går hade jag lovat hustrun att laga en punktering på hennes cykel. Hon menade att hon kunde lämna in den till en cykelreparatör men det tyckte jag var helt onödigt. Så jävla dålig är jag ju inte.

Lagade punkteringen. Sedan gick det inte att skruva fast växelkassetten (3-växlad), Gängorna i metallgodset var slut. Så vidare cykelreparation fick läggas ned tills nya delar kunde köpas.

Därefter klappade en förlamande trötthet in. Jag höll på att somna medan jag åt kvällsmat…?

ca 18:00 kom jag i säng och vaknade idag vid ca 08:00.

Hostade sönder en revbensmuskel på höger sida i natt – så nu värker det där också…

Idag har jag uträttat lite stadsärenden; Hämtat meduciner (utöver de ’vanliga’ en låda Noskapin, mot hostan) på apoteket, handlat lite mat. Köpt nytt växelsystem till hustruns cykel. Och så skruvade jag dit det. Nu funkar det? Hoppas jag…

Resten av dagen har jag hängt framför datorn. Försöker få till det med sådan där SPAM-stoppare på bloggen. Det kallas ”CAPTCHA”, det innebär att en antal tecken sätts på en bild och så ska man tyda de där och sedan skriva in det i en textruta, för att bli godkänd. Jag vill ha en sådan på min kommentarsida.

Verkar krångligt som attan att få till det så att det fungerar, på ett enkelt vis.

Under tiden, som jag väntar på att en programmerar ska skicka en s.k. beta till mig, så har jag roat mig med att installera en liten funktion som visar en landsflagga bredvid namnet på den som kommenterar. Det tyckte jag var lite kul och så håller det oseriösa borta. Tror jag. Men jag fick skriva om koden. Programmeringsförfattaren och jag hade väl inte riktigt samma upplägg.

I morgon ska jag försöka fixa en liten käck, annorlunda, minibild som ska representera mig. och den ska visas i stället för den svenska flaggan, när det är jag som kommenterat.

Och för att riktigt sticka ut så ska jag göra så att bilden kommer först, på raden, och sedan mitt namn. Det är viktigt att vara annorlunda – när man själv kan bestämma det…

Jag har snyggat till funktionen som möjliggör att man kan skicka ett inlägg via e-Post också.

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

4 Kommentarer till “Onsdag – bara lite hosta.”

 1. Gunveig Finland

  Nu måste jag kommentera bara för att se om jag får rätt flagga. Hoppas din hosta ger med sej.

  Många kramar

 2. nisse nisse Sweden

  Gunveig:
  Visst är det fantastiskt och jag känner mig riktigt duktig. Eftersom det var en hel del ’pill’ med php-koden för att få det att fungera – som jag ville.

  Kramar!

 3. Kristina Birkesten Sweden

  Nisse!
  Jaha! Då är vi två som har ont i revbenen..och det är skönt att höra att fler drabbas av denna förlamande trötthet.. Misstänker att vi skulle behöva ett antal undergrupper i GNYu. Inte minst positiva klubben:o) suck!
  Du är rolig du, det är ju riktigt fint med en liten bild där och fiffigt med en flagga! Jag är impregnerad.. Tror jag också ska testa lite nya grepp på min blogg. Är bloggakuten öppen?
  Kramar!

 4. nisse nisse Sweden

  Kristina:
  För dig – är den alltid öppen…

  Kramar!

Skriv en kommetar till “Onsdag – bara lite hosta.”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.