Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu
Det var attan vad ihärdig den här förkylningen är? Den tar ju överhanden, över gnällandet för mina övriga besvär. De som är relaterade till min nacke.

Har problem med sovandet. Täppt näsa och envetet hostande.

En stor del av dagen ägnades åt att få till s.k. formulär för medlemsansökan (och utträdesansökan) till föreningen GNYu.

Fick brev från Försäkringskassan. De vill att jag ska skriva på en försäkran om att jag verkligen har varit helt sjuk, enligt vad som står i doktorns medicinska underlag (sjukintyget). Varför? Skickar doktorer in sjukintyg för folk utan att de vet om det?

Fick ett annat brev, från Bankgirot. Det var från IKANObanken och handlade om det där autogiromedgivandet. De skrev att de bekräftat min ansökan. Inte f-n har jag ansökt om något autogiro (mellan SwedBank och IKANObanken). Det är IKANObanken som ansökt i mitt namn. Var väl någon liten finstilt skit som jag missade. Ringde till dem så nu är det där raderat, ska vara.
Det där autogirot ’krävdes’ om jag från IKANObanken vill ’beställa’ överföring från SwedBank till IKANObanken. Ett behov jag aldrig frågat efter. Det enda jag frågade efter var om jag kunde ’skicka’, föra över, pengar från SwedBank till IKANObanken. Och det vill jag göra från SwedBank-inloggningen.

Ska den här IKANObanken hålla på så här och bôka så vete katten om jag inte lägger ned kontot hos dem.

Det blev sent i säng. Vi tittade först på: ”Pyramiden” och sedan på: ”Du har mail”.

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

2 Kommentarer till “Fredag (28-dec-2007) – fortsatt snuvig?”

 1. Kristina Birkesten Sweden

  Kära Nisse!
  Du får inte glömma det du egentligen ska gnälla för enligt GNY:s stadgar! Det kan vara lätt att tappa bort när allt är jämmer och elände :o)
  Kramar!

 2. nisse nisse Sweden

  Kristina:
  Precis – det blir ju jättekonstigt?

Skriv en kommetar till “Fredag (28-dec-2007) – fortsatt snuvig?”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.