Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

tor 29-nov-2007 20:42Idag gick jag en längre promenad. I mina nya lite stabilare skor och med de nya fotinläggen. På vänster sida är det pålagt ett antal millimetrar. Benet var ju 10mm kortare på den sidan.

Det där fick till effekt att nu smäller det inte i vänster knä längre när jag promenerar. Kändes betydligt lättare att gå.

Promenaden ledde till kuratorn. Vi försöker reda ut mina tankar kring hur det funkar på mitt jobb och rädslan inför en eventuell försämring.

På tillbakavägen hämtade jag bilen på verkstad, däckbyte. Lastade ur däcken i garaget innan jag körde in bilen. Det där var inte så lyckat. Denna förbaskade klenhet!

Jag har börjat min nya diet (började i måndags) och jag håller mig till den, inte illa. Verkar som det har som effekt att jag inte blir så trött. Om vi då bortser från idag. Lade mig för att vila ca 16:30. Vaknade av att telefonen ringde ca 18:30.

Läkemedel: 400mg Brufen + 250mg Paraflex på morgonen. ca kl 16:15 400mg Brufen + 250mg Paraflex + 1g Alvedon.

Besvärsläget: Fortfarande besvär med stelhet mellan skulderbladen upp mot nacken. Idag värk i ryggen, höger sida. Lätt värk i bägge underarmarna. Oförändrat väsande i huvudet. Oförändrat känselbortfall i höger tumme. Variera kanske något? Värker till i höger lill- och ringfinger emellanåt. Känselförändring i vänster lillfinger. Även känselförändrinmg i huden på höger underarms tumsida. Det kan också värka till i benen om jag vrider på huvudet i ytterlägen, ibland.

Kolla också mina andra bloggar: NGN-Blogglista

Andra bloggar om: ,

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Trött Torsdag”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.