Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

tor 8-nov-2007 20:36Körde mor till Uddevalla sjukhus (ögonoperation). Under tiden åkte jag ut till Torp. Tittade i tre affärer sedan var det liksom stopp. Satte mig vid ett fik och fikade, vilade lite. Och noterade följande: ”Kände mig först pigg, varade inte länge, nu är det segt och värker nästan i hela kroppen.” Och det liksom vibrerar i alla muskler i överkroppen. Som när man är överansträngd eller helt slut.

Tog bilen tillbaka till Uddevalla sjukhus och körde in på en parkering. Fällde sätet och vilade tills mor ringde.

Det är ju själve f-n att det ska pendla så förbaskat. Det är inte länge orken räcker.

Har sytt ett slags specialörngott som jag kan stoppa in tre kuddar i så att huvudet ligger lite stabilare på nätterna. Testar det nu i natt.

Fick kontakt med Spine Center i Göteborg idag. Den doktor som opererade mig jobbar där numer. Och tydligen gäller det s.k. fria vårdvalet. Så jag behöver bara betala vanlig läkararvode för att få träffa den doktorn. Det var tydligen full för året. Så jag kanske blir kallad i början på nästa år. I de vårdperspektiv jag lever i så är det där snabbt.
De skulle se till att få dit mina tidigare röntgen och MR-plåtar.

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

2 Kommentarer till “Dagsform?”

 1. nisse Anonymous Sweden

  Hej. Vad glad jag blev när jag läste att du fick tag i spine center göteborg. Har sjäv letat efter en läkare som startat spine center. Det är ju viktigt att veta att det fria vårdvalet gäller,kan bli lite knepigt annars. Har själv ”plågats” av ond rygg i många år sjukskriven snart 4 år, diskbråckop. utan förbättring,nervskada ena benet nervpåverkan det andra benet.Har morfinpump för att lindra den värsta verken, Tröökigt.jag hoppas kunna få hjälp i göteborg.Har du telefonnr. tacksam if du delade med dej till mej.Tack på förhand. Är medlem i RYFS
  Hlsn.Bille

 2. nisse Nisse Sweden

  anonym:
  Hej Bille!

  Attans tråkigt, med all denna svårbehandlade värk.

  Tel. till Ghp Spine Centre Göteborg AB: 031-891260

  Adressen finner du via http://hitta.se

Skriv en kommetar till “Dagsform?”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.