Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

ons 31-okt-2007 21:17Jobbat förmiddagen (2 timmar)

Åkte sedan till bassängavslappningen. Idag slappnade jag tydligen av på rätt sätt – jag fick beröm? Jag trodde jag sov…

Idag hade alla nakenskydd på sig i bastun. Och vi diskuterade ljud- och ljusterapi. Det där med ljudterapi gick jag igång på. Man ligger på en slags bädd och så går bastonerna in i kroppen och liksom masserar. Om det inte blir någon operation (ja det vet man ju inte) så kan det där ju vara något som kanske underlättar och lindrar. Eller varför inte i väntan på en eventuell operation?

Efter bassängavslappningen blir det buss hem och sedan mat. Sedan slår liksom tröttheten till. Det går bara inte att hålla sig uppe. Bara att bädda ned sig. Försöker vakna flera gånger. Hamnar i s.k. komasömn. ”Nu går jag upp!” Tänker jag, bara för att upptäcka att man vaknar till en stund senare. Och sådär håller det på. Kom i alla fall upp ca 16:30.

Nu ska jag strax gå och lägga mig, igen. Och stoppa i mig ett gäng muskelavslappande preparat. Musklerna i överkroppen går på högvarv, fast inte jag, liksom.

Men först ska jag skriva till Mortimer.

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

2 Kommentarer till “Onsdag”

  1. Gunveig Sweden

    Jag har gått på nånting som heter Fysioakustisk stol. Det är ljud som sätter igång olika vibrationer i stolen/sängen man ligger i. Efteråt blir man avslappnad, trött och väldigt kissnödig. Om det är samma sak vi pratar om, så kan jag bara säga att SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT. Det lönar sej absolut att prova på.

  2. nisse nisse Sweden

    Gunveig:
    Låter ju vettigt med en stol…

    Får ta och undersöka det där och se vad som kan finnas i närområdet.

Skriv en kommetar till “Onsdag”

Canada Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.