Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

sön 28-okt-2007 22:55Mysig frukost, efter en god natt, med våra goda vänner M&M.

Promenad, lite väl rask för mig.

Sedan vinkade vi av M&M. Herr M skulle med flyget till Tyskland. Fru M skulle väl hem, antar vi.

Ute har det utvecklats ett ruskväder.
Har till och från ägnat dagen åt att sitta framför datorn och läsa och begrunda. Dels andras livsöden och så ett försök att sammanfatta mitt eget. Utifrån den sjuka delen: Cervikal Spinal Stenos. Är klar med alla åren håller på med 2007 nu. Är väl snart framme i nutid.

Länken till min nya ”sjukdomssida” finns här till vänster (det röda). Klicka på ”Cervikal Spinal Stenos”. [not 11/1-11: gäller inte för denna blogg. I höger sidolist finns lite samlad information om CSS. Min sjukhistoria, i olika versioner, nås via en s.k. flik (ruta), upptill på bloggsidan.]

Nyttigt att göra sammanfattningar och reflektioner, på sitt eget liv. Vad har hänt? Vad gör jag åt (med) det? Egentligen? Vilken framtid vill jag ha? Vad är rimligt?

Till morgonen ska jag på brandutbildning, hela förmiddagen. På kvällen har jag tvättstugan.

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Söndag”

Canada Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.