Långfredag

Sov gott. Käkade frukost. Vi hade stämt träff med dottern och sambon utanför IKEA på Valbo köpcenter. 

Var ute vid ca 24:00. För att se om jag kunde klura ut hur gömman i pollaren skulle kommas åt. Gav upp. Måste man verkligen ha verktyg? 

Efter frukosten gick jag, hustrun och modern ut och letade geocachegömmor. Vi hittade den i gamla stan. Den vid en skylt hittade vi inte trots tre letare. Nedgrävd? 

Det blåste kallt så moder gick hem. Jag fortsatte utmed älven till en gömma vid en bro. Letade säkert en timma. Hittade inget. Misstänker att den var gömd uppe under bron i regelverket? Så dumma kan de väl ändå inte vara. Hustrun kom ikapp efter en stund och hjälpte till att leta. Lögn i helvete! 

Dags och knalla hemåt vi skulle ju ut till Valbo. 

Var in på Coop Forum och köpte 555 till pappas gnisslande rollator. Kollade runt på Ikeas övervåningen ett varv sedan besökte vi restauranten och åt gott. Efter lunchen tog vi nedervåningen. Hustrun och jag kom ut med: ett toalock, två toaborstar, en röd och en blå (tänkte det kunde vara kul med lite färgklickar) och två grytunderlägg. 

Mor och far ville åka till vandrarhemmet och vila så dottern tog vår bil. Hustrun försvann in på köpcentret. Jag och dotterns sambo satte på GPS:en och gick och kollade om jag hade kommit på rätt koordinater, i natt, streckkod (EAN13) som skulle översättas till siffror vilka sedan utgjorde koordinater för gömman. Kanske hade jag räknat fel för någon gömma hittade vi inte. 

Dottern ringde. Hon kom inte in i bakluckan och så låg min mobil i bilen. Det betydde att jag inte kunde ringa hustrun som uppgjort efter det att vi hade letat färdigt. Dottern lyckades till slut få upp luckan. 

Vi gick in på köpcentret och kollade lite. Sedan började vi leta efter hustrun fram och tillbaka, i hela anläggningen. Sedan hittade vi henne inne i ett omklädningsrum inne på Vero Moda. 

Körde hem, släppte av hustrun. Jag och dotterns sambo åkte till Bolougnerskogen och letade gömmor. Vid en bro hittade vi en. Till en annan bro och hittade nästa. Sedan hittade vi en i ett skyttevärn. Vi hann med en till på taket till ett P-hus. Sedan la GPS:en av p.g.a. batteribrist. Vi åkte till Brynäs där vår bil fanns. Fick bilnycklar, körde till vandrarhemmet och lade mig att vila en stund. Duschade. Sedan åkte vi alla ut till blivande svärsonens(?) föräldrar i Skutskär. Mycket god påskbuffé och kaffe samt himla trevligt sällskap. 

Åkte till vandrarhemmet, var där ca 21:00. Tankade på JET innan. 

Det blir tidigt sänggående. Vi ska upp relativt tidigt i morgon, 07:00. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *