Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

lör 24-feb-2007 15:35



Varit på långpromenad. Jag och hunden.

Långkokat ett kycklinglår och kokat upp ett gäng med Amerikansk grönsaksblanding. Åt upp det. Rundade av med fyra skivor vitt bröd med grevéost. Det där sista var ju givetvis helt onödigt – men gott. Bortsett från det så är detta typiskt snäll-mot-magen-mat. Nja, kanske inte osten då. Och det vita brödet ska helst vara osötat.
Socker och kolhydrater är att förklara krig mot en sårad, irriterad och förbannad mag-tarmslemhinna. Samma med mjölkprodukter, fiberrikt foder och rött kött och allt som är stekt.

Och nu ska jag sätta mig och skriva några otroligt väl avvägda och kloka, givande, meningsfyllda, etc., ord om att vara långtidssjukskriven.

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

5 Kommentarer till “Lördag”

  1. ÅSA Sweden

    Hej!
    Det var så roligt att läsa om din matlagning, själv har jag tagit bort alla snabba kolhydrater,socker etc.
    Äter mycket grönsaker och mycket thai food, något som jag rekomenderar och mycket fibrer

  2. Nisse Sweden

    Åsa:
    Har du enkla recept är jag tacksam!

  3. Urban Sweden

    Det var inget vidare käk, men måste man så måste man.
    Har levt på kalvkorv och vitt bröd men nu är den tiden förbi sedan länge.

  4. Nisse Sweden

    Urban:
    Av vilken anledning levde du på kalvkorv och vitt bröd?

  5. Urban Sweden

    Hade ont i magen

Skriv en kommetar till “Lördag”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.