Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

ons 14-feb-2007 20:47Det gick riktigt bra på jympan idag. Jag tror ingen märkte att jag hade ont i ett knä.

På jobbet ökar min förvirring. Det blir bara mer och mer av oförutsedda uppgifter som dyker upp. Oförutsedda kanske är fel ord. Det är ju frågeställningar som ingår i mitt jobb men de duggar tätt nu. Jag hinner inte med att bygga struktur, regler och rutiner. Att få ordning. Det där känns inte bra. Dessutom är jag omgiven av tveksamt fungerande rutiner inom enheter som jag inte kan påverka. Det skapar frustration. En blir lite smålömsk emellanåt.

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Onsdag”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.