Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

mån 12-feb-2007 16:44På dagens hundpromenad roade jag mig med att ta mig ut på en frusen våtmark. Ville kolla spåren i snön efter fågel, hare och räv. Det finns också en slags ö i den här våtmarken som har varit säte för räv och dess rävgryt. Jag var nyfiken på om det var aktivitet där. Det var det tyvärr inte.
På väg tillbaka blev jag nog lite övermodig. Nu vet jag att där det växer mycket våtmarksgräs är inte isen så stark. Jag sjönk nästan ned till knäna. Hunden tyckte jag var jätterolig och skuttade runt mig med sina 18 kilo.
Efter några meter nådde jag fast mark men med rätt så blöta fötter – trots vandringskängor.

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget Share

1 Kommentar till “Hundpromenad”

  1. Alexander Sweden

    Kanner igen det dar, Tessie tycker ocksa att man ar jatte rolig nar man satter i haksen eller skadar sig =)
    Var det dammen vi golfbanan ?

    kram och halsa mamma

Skriv en kommetar till “Hundpromenad”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.