Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

lör 13-jan-2007 21:07Kommer precis från Mor&Far. Har hjälpt dem att installera bredband från ComHem via ”tre hål i väggen” och ett trådlöst nätverk.

Jodå, det krånglade och trilskades som bara den men nu funkar det.

Tänkte jag skulle fixa en ny ComHem ePost-adress åt mor. Man skulle då ringa ett kundtjänstnummer. Det gjorde jag och efter en massa knappande fick jag veta att pappa hade fått en faktura och på den fakturan fanns en engångskod som jag skulle knappa in, någonstans. Det var bara det att pappa inte fått någon faktura.

Ringde igen och efter en massa knappanden, igen, fick jag automatiskt uppläst ett fakturanummer och jodå fakturan var skickad. Då undrar jag hur kunde fakturan redan vara skickad, jag aktiverade ju bredbandet idag, lördag? Och enligt deras uppgifter skickades fakturan i veckan?

Och om den nu skickades i veckan kunde den då inte varit med i kuvertet med välkommen meddelanden och uppgifter om användarkonton och lösenord?

Det börjar ju bra det här?

I morgon, till morgonen, ska hustrun tvätta och jag städa.

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Lördag”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.