Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

ons 18-okt-2006 17:46Fick precis orderbekräftelse från Dustin om att de levererar moderkortet och USB/FireWire-kortet. 
Har också upptäckt att det kan bli andra problem än de jag tidigare tänkt mig. På det moderkort jag har nu finns det ju kontakter för strömförsörjning (från nätdelen). Jag har nu en kontakt med 16 stift + en med 4 stift (enligt info på Packard Bell’s hemsida). 
Och på det moderkort som nu är på väg är det en kontakt för 20 stift + en med 4 stift. 

Har inte en susning om hur detta ska gå? Till en del nätdelar är det med ”extra kontaktstift”, för olika typer av moderkort. Men jag har inte öppnat lådan nyligen och tittat hur det ser ut på den fronten. Jag är tveksam. 

Det är väl lika bra att stänga av apparaten, montera bort sidoplåten och kolla därinne. Räkna stift å så. 

Jag kollar… 

Nu är det spännande… känner Ni det? 

Och då kan jag tala om att specifikationen på Packard Bell’s hemsida är felaktig. Det moderkort som sitter i har en strömkontakt för 20 stift + en strömkontakt för 4 stift. Precis som på det moderkort som är på väg. 

Då är den delen frid och fröjd. 

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Teknik”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.