Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

tor 12-okt-2006 12:55Igår, onsdag, fick jag tillbaka handdatorn. UPS hade strulat till det och ”glömt” den i GBG. Hade jag inte ringt och klagat hade jag fått den idag. 
Men jag begriper inte vad de egentligen har gjort med den. Det var med en lapp, med ikryssade rutor och bredvid rutorna stod förklarande text, på tyska? Jag kan inte läsa tyska. Får väl kolla i någon ordbok. Jag vill gärna veta vad de gjort med apparaten. 

Studerade den där lappen lite noggrannare och fann till slut att man kunde läsa den på tvärsen och ute till vänster fanns det engelsk text som dels förklarade att de hittat samma fel som jag hade, bravo! Dels att de bytt ut skärmen. 

Vid ett tillfälle idag la pekskärmen av – heldöd – fick varmboota den. 

 

Subscribe without commenting

Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget Share

Skriv en kommetar till “Jobbet”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.