Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

tis 1-aug-2006 12:29Så nu blev det till slut av, magen krånglade lite i går. Nu har jag jympat igenom mitt nya BAS-pass. Det krävs en del justeringar, men jag trivs med det i stort. Och jag tar det med mig (norrut till Vemdalen (via östkusten)) och försöker köra igenom det så mycket jag kommer åt. Bra om det "sitter" tills 21/8. 

I kväll tänker jag mig gå på Anna's jympa kl 19:00 här på Onsjö (Onsjöskolans gymnastiksal). 
Bokar bastun och ser om jag har lust efter jympan. 

I morgon fm åker vi till Östhammar, där har vi hyrt en stuga på en camping. På söndag åker vi vidare norrut, till Vemdalen där vi hyrt en fjällstuga – då blir det en hel del fjällvandring, hoppas jag. Myggen ororar en del. Och så är vi troligtvis tillbaka till nästa söndag. 

Då har vi en vecka kvar av vår semester men det verkar som det blir mest hemmaaktiviteter den veckan. Bra för mig, då kan jag "köra" in jympapasset i huvudet ordentligt.

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Tisdag”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.