Söndag

Sömnen har varit god. Vi var iväg till campingbutiken (närmast) och fick köpt lite nybakat frukostbröd. 
Det är lite soldis ute just nu (09:30). Då får vi se vad för intressanta upplevelser man kan bestycka den här dagen med. 

Vi gick ned till stranden. De har en bit av Skrea Strand avsatt för hundfolk och deras hundar. 
En freezbee tog vi med som hunden kunde leka med. Den tyckte hon var skittråkig. Hon var mer inne på att försöka smita ifrån oss lite och då kanske få en chans att döda en Jack Russel som inte hade gjort annat ont än att finnas till. 
Det var fantastiskt skönt i vattnet. Vi badade alla tre. 

Hustrun blev kvar på stranden medan jag tog en längre hundtorkarpromenad. Den ledde bl.a. till en ICA-butik. Förutom en del mat köpte jag tennisbollar till hunden. De tycker hon är roliga. 

Nu har jag också stämt träff med TraderaStefan i Kvibille. Jag ska cykla dit i morgon och vi ska träffas vid ICA, i Kvibille, kl 16:30. Där ska jag överlämna en pryl som jag sålt via Tradera. 

Och nu väntar jag på att färskpotatisen ska bli färdigkokt. Det vankas sill, gräddfil med gräslök och så då kokt färskpotatis. 

Efter maten blev det en liten lur. Jag blev bryskt väckt av att det knackade på stugdörren? Det var mamman och pappan till stugägaren, dottern? De ville kolla att allt stod rätt till. De hade varit här i går och väntat, från kl 14:00. 

Hustrun var ute en tur på cykeln och kollade staden. 

Resten av dagen ägnades åt bokläsning. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *