Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

lör 25-mar-2006 18:36Hälsa
Magen är mycket bättre. Håller dock fortfarande ”sträng” diet.

Mina nackrelaterade besvär rehabiliteras sakta, men säkert. Det känns bra och jag har en positiv framsyn. Tänker mer och mer på att börja jobba.

I går fick jag ett märkligt meddelande, inlagt under i förrgår (Jag tog bort det, jag gör ofta så med anonyma inlägg). Det var en person från en dator på Arbetsmarknadsstyrelsen i Stockholm [*] som kl 15:53 tyckte att jag har ”manipulerat” den svenska hälso- och sjukvården och på så sätt att jag tillskansat mig ”förmåner”.

Personen menade vidare att dennes mamma som tydligen har det utomordentligt besvärligt skulle få en dräglig tillvaro om hon på liknande sätt kunnat ”manipulera” den Svenska hälso- och sjukvården. Jag önskar henne INTE det lidande och krångel jag råkat ut för!

Helt uppenbart har den här personen problem med läskunnigheten eller så är den inte kompetent att ta till sig det jag förmedlar. För, jag noterade att denne person varit inne på mina sidor som beskriver min sjukhistoria.
Det är ju utomordentligt underligt att det kan uppfattas som ”manipulerande”?

Eller? Jo, nog f-n har jag manipulerat! Jag har ägnat dagar, veckor och månader åt att klura ut hur jag ska förmå doktorerna till att förstå att jag behövde hjälp.
Jag satte ihop ett antal frågor vilka fick till effekt att de ”tvingades” till att erkänna sin okunnighet. Så manipulerade jag för att till slut få adekvat vård, behandling (operation) och rehabilitering.

Och precis som denne ”anonyme”, från Arbetsmarknadsstyrelsen, avslutar med att det är ”Pinsamt!” Så gör jag det också. Jag tycker det är pinsamt när jag möter eller råkar ut för ren och skär okunnighet. Jag förstå att personen valde att vara anonym.
Men jag inser att detta troligtvis är en person som har det ytterst besvärligt och sannolikt har stora problem.
Jag ser en ljusare framtid för egen del. Jag önskar dig ”anonyme” samma sak.
(Kommer du med mer anonyma inlägg så tar jag bort dem).

[*] Sannolikt Vattugatan 17, 11152 Stockholm. Servern som personen jobbade via står på: Latitud N 59,3333 grader och Longitud E 18,05 grader. Det kan vara på; Arbetsmarknadsstyrelsens kursgård, Aske, 197 92 BRO [Lat: N 59° 36′ 30.77″ Long: E 17° 38′ 59.14″]

Frimärken
Huva! I dag har jag varit på min livs första frimärksauktion. Jag åkte dit för att kolla upp hur ”prisläget” ligger på auktionerna. Priset är lågt, väldigt lågt, oftast.
Det hindrade inte idioten Nisse från att vifta med ”spaden” rätt så ofta. Så för mig blev det dyrt (i mina pengar mätt). Men det var ROLIGT!

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

2 Kommentarer till “Diverse”

 1. Eilert Björkman Sweden

  Jag hjälper några personer som vill sälja samlingar och de får mycket litet för dem.
  Det är rätt konstigt eftersom vi sänder färre brev och det följaktligen borde bli färre frimärken. Producerar postverken för mycket enbart för samlare?

 2. nisse nisse Sweden

  Hej Ellert!
  Bättre svar nu, lite sent, än aldrig, kanske.

  Jag tror att förklaringen till det generellt låga värdet på frimärken, nu, bottnar i att det numer är få som samlar på frimärken. Frimärkssamlandet är inte ’inne’.

  Vänligen

Skriv en kommetar till “Diverse”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.