Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

tor 2-mar-2006 9:29Hemsidetrixande
Förutom att jag var till sjukgymnasten under gårdagen så hann jag med lite fixande med några av mina hemsidor.

Den om DV-teknik fick en rubrik till: ”Storyboard”. Under den rubriklänken har jag lagt mitt pågående experiment med att ”göra en kortfilm”. Jag försöker lära mig detta med att komponera ”bilder”. Kameravinklar, ljussättning och hur man klipper ihop det hela.
Var så goda att kika! ”Storyboard” (direktlänk).

Min ”sida” om min sjukhistoria har fått sig en liten ”förenkling”. Nu är det hela uppdelat årsvis. Jag har också gått igenom det mesta för att kontrollera att det stämmer. Hittade en del felaktigheter. Uppdaterade också den senaste tiden, fram till igår, faktiskt.
Ni är välkomna att studera det också: ”Min sjukhistoria” (direktlänk).

Vad gör jag annars, i dag, på förmiddagen? Förutom att invänta anstormande snöväder? Jo, första gången efter operationen tvättar jag i bostadsrättsföreningens tvättstuga, handdukar och sängkläder. Alldeles själv!

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Internet”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.