Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

lör 21-jan-2006 9:52Nu har det kommit snö igen. Just idag har sonen valt att lägga ett kompiskalas ute på landen.

Idag ska vi också till äldsta brorsdottern på kalas.

I går var jag till sjukgymnasten. Hade värk i bägge armarna, nacken och ryggen – efter det.

Snö var det. Snö i sig tycker jag är trevligt. Vinter är inget jag ser fram emot. Jag har förstått att vi är flera som helst flyttade söderut med flyttfåglarna och sedan tillbaka till våren. Ska ta mig en allvarlig funderare på det där.
För, nu när vi är med i EU ska det ju inte vara något problem med var man bor och var man uppbär sin ersättning, eller? Och visst skulle jag kunna börja arbetsträna i Grekland för Trollhättans Stads räkning, eller?

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Snö”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.