Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

fre 20-jan-2006 10:06Det ligger tre ”dokumentsamlingar” framför mig. Den första ligger där för att jag ska komma ihåg att bevaka mitt fackförbund så att de verkligen skickar nya inbetalningskort. Som uppbärande av sjukersättning (sjukpensionår) har jag rätt till en lägre avgift. Och varje gång F-kassans beslut upphör så skickar fackförbundet ut nya inbetalningslappar med den högre avgiften. Tydligen kollar de inte posten för var gång få de, i god tid, det nya beslutet.

Det andra är från ”Hejco” yrkeskläder. Tydligen kan jag få upp till 50% rabatt på yrkeskläder via deras nya webbutik. Det måste ju kollas.

Det sista är från Sahlgrenska, en: ”Uppföljning av sårinfektion efter operation”. Den ska jag fylla i och skicka in. Började först att fundera lite när jag läste och tänkte: ”Hade jag infektion i såret?” Och det hade jag ju inte. Det var bara en lite olyckligt vald rubrik på undersökningen. Däremot så ville min kropp inte ha en av de där trådarna som ska tas om hand av kroppen. Den som låg närmast ”ytan” spottade min kropp ut. Och det kan jag inte kalla infektion. Det är väl mer irritation?

Och precis nu pep det till i datorn och det betyder att jag fått ePost. Och det var ett dokument som innehåller en adressförteckning över alla värdar och ledare i Friskis&Svettis i Vänersborg. Så då ska jag sätta mig och kolla den mot den jag har i ”kontaktdatabasen”.

Klockan 13:00 ska jag till sjukgymnasten.

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Pappersarbete”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.