Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

tis 27-sep-2005 9:29————– ttela ————–
Ledaren:
Hanna Wiberg, Liberala Nyhetsbyrån; Om nu ledarskribenter ska skriva om politik kan de då inte försöka i alla fall framstå som intelligenta? Hanna, den politik som förts de senaste 15 åren har varit ”moderat-liberal” politik. Visserligen pådriven av socialdemokraterna. Men det har bara varit för socialliberaler och moderater att luta sig tillbaka och ”njuta”.
Sedan ska väl Hanna ha klart för sig att det numer inom Folkpartiet är den s.k. socilalliberala linjen som lyfts fram.
Att komma med något så dumt att en specifik socialdemokratisk regering skulle missgynna kvinnligt initiativ inom egenföretagandet är ju rent löjeväckande och vittnar endast om politisk okunnighet. Och dessutom spä på med att regeringens politik medvetet skulle missgynna branscher där kvinnor är sysselsatta, man baxnar!
Har inte Hanna funderat på vilken påverkansgrad ”marknadskrafterna” kan ha haft inom småföretagandet? Och då gentemot små företagare och specifikt små entreprenörer. Vilken maktfaktor är det som ”slår ut” små företag? Är det politiken? Är det krånglig byråkrati? Är det skattetrycket? Krånglig personalpolitik?
Nej, inget av detta. Det är de stora företagen som ställer orimliga krav på sina underleverantörer, entreprenörerna, ofta småföretagare.
Ska nu Hanna försöka förändra politiken via sin journalistiska penna så ska hon angripa storföretagen. Det är att börja i rätt ända.
Sedan vill jag för Hanna påpeka att Liberalismens företrädare Folkpartiets partiledare är en ”Kinaälskare” (och statsministern ligger inte långt efter) och av den anledningen ska jag här återge en liten artikel från sidan 15, i sin helhet:
Stryper nyheter
STOCKHOLM
Kina skärper kontrollen över så kallade bloggar och nyhetstjänster på internet.
De nya reglerna förbjuder innehåll som kan anses ’skada den nationella säkerheten, avslöja statshemligheter, stödja omstörtande politiska krafter och underminera den nationella sammanhållningen’. TT”

Bästa Redaktionsledning: Är det verkligen avsikten att Ledaren ska användas till ensidig politisk propaganda? Ska inte ledaren avhandla annat än endast politik? Så länge ni använder Er av Liberala Nyhetsbyrån så blir det väldigt ensidigt. Och det ger i alla fall mig intrycket att TTELA är en tidning som lutar sig mot socialliberalismen och då Folkpartiet. Är det så? Visserligen är Folkpartiet av tradition starka i Vänersborg, men knappast i Trollhättan.

Nyheter:
15-åring hade sex med tre – men hon var inte hjälplös: Det handlar om flickan i Jordbro söder om Stockholm. En tidigare uppmärksammad tingsrättsinkvisition som nu körde ett varv till i Svea Hovrätts inkvisition.
Jag får liksom ett intryck av att domstolarna ”använder” bl.a. den här unga tjejen som ”verktyg” för att visa vad tokig lagen är. Måste det ske på det sättet. Kan den inte ändras ändå? Utan att utsätta en 15-åring för kränkning legaliserad av Justitia?

Pianobaren läggs ner: Ska det vara så svårt att hålla lägre volym? En decibelmätare uppsatt på väggen och en skarp uppmaning till artisterna om att överträds den så åker du ut. Musik måste inte framföras på högsta volym.

Serier:
Dött lopp mellan HÄLGE och ZITS.
———————————–

Nu ska jag vila!

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Media:”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.