Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

tis 27-sep-2005 15:25Resa:
Nu har jag varit till järnvägsstationen och köpt en tågbiljett till Göteborg för morgondagen. 92 SKR plus en bokningsavgift om 9 SKR = 101 SKR kostade det. Märkte att det blev lite trångt med tid mellan buss och tåg. Därav dagens reseinvestering.

Motion:
Även om det nu ska opereras på torsdag så bryter vi inga traditioner, inte så länge jag kan röra på mig i alla fall. Värd för Friskis&Svettis är jag i Onsjöskolans jympasal 19:00-20:00, i Vänersborg. Välkomna! Det är Ki-jympa! Och det är Gunilla som leder.

Bastu:
Är bokad 20:15-22:15.

Ut å rör på Er!

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

2 Kommentarer till “Lite av varje:”

  1. Vänersborgaren, Emma Sweden

    Hej Nisse!

    Jag ville bara önska dig lycka till på operationen. Vänersborgarna håller tummarna. På torsdag kommer tidningen och då får du många nyfikna besökare här hoppas jag.

    Kram, Emma

  2. Linda i Helsingborg Sweden

    Hejsan! Tänkte också önska dig lycka till på operationen. Jag läser här i princip varje dag och igår läste jag högt för min sambo alla Bill berättelserna och den om ljusstöpningen, vi skrattade så att tårarna rann (bra att du har samlat dem under stories :) ). Ha det bra!

Skriv en kommetar till “Lite av varje:”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.