Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

fre 23-sep-2005 11:28BigPopper:
Jag är en stor konsument av popcorn. Av den anledningen fick jag vid något tillfälle en BigPopper från OBH Nordica, av mina nära och kära. Nu har det genomskinliga locket/bunken spruckit. Ja det har egentligen hållit på ett tag men jag har försökt hålla det stången med lim (limpistol). Nu har det börjat spricka på ett tredje ställe. Så jag börjar inse att materien är mig övermäktig.
Så jag kollar på ”nätet” vad det skulle kosta att köpa ett nytt ”lock”. 136 SKR + Postförskott 266 SKR. Summerar det där så blir det: 402 SKR.
Vad kostar då en ny? Ca 399 SKR i butik. Nu ställs man inför svåra beslut, igen? Harva med den sönderfallande tills den är helt död? Eller, investera i en ny en?

Katterna:
Var ”tvungen” å möblera om. ”Min” katt kommer och stryker sig mot ”multifunktionsskrivaren” som jag har haft placerad på en låda på golvet. Nu står skrivaren uppe på en bänk. I och för sig har jag inget emot att katten kommer och stryker sig emot allehanda grejer men när det ”drabbar” de dyrköpta kopieringspapperen då blir jag lömsk. Dessutom brukar papper som är ”knôckliga” i ena hörnet inte fungera så bra i skrivare.

Nöjen:
Mor&Far bjuder på mat i morgon!

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Lite av varje”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.