Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

lör 17-sep-2005 13:44Vänner:
M&T hörde av sig. De vill träffa oss. Men jag vill inte träffa dem? M är megaförkyld. Och nu, om någon gång i livet, vill jag inte ”dra på mig” en förkylning.
Det var länge sedan jag träffade T&M. Saknar er!
Om hustrun har tur kanske hon träffar på M på stan. Jag håller mig hemma jag.

Jympa:
Lördagsnöjet närmar sig; jympa med Friskis&Svettis. 15:00-16:00 Onsjö Vänerborg med jympaledare Fia som extra glädjeklick.

Bastu:
Det finns en del fina traditioner som den konservativa sidan av mig inte vill rubba på det minsta och det är bastun efter jympan! Har alltid uppskattat bastu. Men nu gör jag det än mer eftersom det har en gynnsam effekt på min sjukliga kropp.

Hälsa:
Hoppas jag inte blir lika dålig efter jympan som jag blev i tisdags. Då orkade jag knappt ta mig till bastun.
Nu kan man ju undra av vilken anledning idioten går till jympan om han nu blir så jävla dålig? Bra tänkt. Men, jag har en känsla av att här gäller talesättet: ”Inget ont som har något gott med sig.” Jag är i den övertygelsen, att om jag inte jympade regelbundet så skulle jag vara ÄNNU sämre än vad jag nu är. Därför fortsätter jag strävsamt vidare. Dessutom tror jag att en tränad kropp har bättre odds att klara en operation och/eller rehabiliteringen efteråt.

Nu ska jag "vätska upp mig"!

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Lite av varje”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.