Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

ons 14-sep-2005 18:19Bibblan:
Efter tips från Annika B var jag till biblioteket och lånade två böcker av James Harriot; ”I vår herres hage” (1979) och ”Vår Herres folk och fä” (1982). Det fanns fyra titlar till men jag fastnade för dessa två. Nr 2 och 5 i ”serien” tror jag.

Miljöstationen:
Tog ”omvägen” till miljöstationen för att lämna gamla brandvarnare och tomma sprayburkar. Kom 8 minuter för sent. De stängde 16:30?

Hälsa:
På väg till biblioteket och därifrån så trodde jag att jag skulle ”durva av”. Det ”högg” och smärtade till i armar och ben. ”Cooping” tänkte jag då, slappnade av och försökte fortsätta som om jag inte hade ont alls. Lyckades tydligen bra för jag mötte en bekant som piggt frågade hur jag mådde. Folk tycker inte om att man då svarar: ”Jo tack, jag ska opereras den 29:e”. Det är inte ”det” de vill höra när de frågar hur man har det. Det är ju inget kul? Det är ju dystert. Efter lite prat hit och dit fick jag ett käckt: "Lycka till!" Och jag tackade så mycket.

Annars är det prima liv!

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Lite av varje:”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.