Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

sön 11-sep-2005 22:36Nu, precis just nu, blev jag klar med min ekonomiska genomgång som släpat efter sedan i början på juni?
Ca 5000 SKR ligger jag back. Så nu är det SPARA som gäller.

Skönt att det är färdigt. Från nu ska jag ägna mig mer åt att färdigställa min "sjukhistoria" och mer utveckla min "Jag Tycker"-sida. Framför allt vart jag står i de olika politiska "sakfrågorna".
Intressant att få tänka efter liksom. Vad tycker jag? Står jag för det här?

Jag kan ju börja med att tycka om:
Sverige:
Sverige är ett bra land, ett välfärdsland. Vi har en internationellt sett bra position och stabil ekonomi. Vi är inte direkt engagerade i något krig. Sverige har ofta rollen av internationell medlare.
Det är relativt tryggt att bo här. Folk bär inte omkring med vapen hur som helst. Vi har en representativ demokrati, vilket innebär att vi väljer företrädare som vi vill ska representera vår åsikt och/eller värdering. Sverige har yttrande och åsiktsfrihet. Vi har allemansrätt, vilket innebär att vi kan röra oss fritt med respekt. Vi har allmän rösträtt. Jag gillar också att Sverige är "öppet", och med det menar jag att jag inte gillar motsatsen, länder som stänger sina gränser.
Vädret i Sverige kan ju vara lite jobbigt ibland. Dels är årstidsväxlingarna fantastiska att få uppleva men jag önskar att vår-sommar vore den längsta perioden. Nu är det ju höst-vinter som är den längre.
Ett första utkast som säkerligen kommer att revideras ett flertal gånger!

Sköt om Er där ute!

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Pengar!”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.