Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

lör 10-sep-2005 19:09Hon har blivit stor, 30 år, den lilla, som jag bar omkring på, på nätterna. Hon var kolikbarn. Det var en kul tillställning, ja kalaset alltså. Vi var på den där bangolfen som ligger inomhus nere på Vassbotten, i Vänersborg.

Vi delades upp i lag, två och två. Jag och min medspelare vann. Men, eftersom min medspelare var värd för kalaset gick vinnarpriset till det par som kom tvåa.

Värden kunde inte spela de 4 sista hålen så då spelade jag dem i stället och när jag spelade i hans ställe så spelade jag bättre än när jag spelade för mig själv? Inte undra på att han vann! Och ändå inte?

Kul var det! Tack P!

Nu ska jag vila mig!

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “30 år:”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.