God Morgon!

Idag är det fredag!
Idag är det 20 dagar kvar! (till operationen)

Hälsa:
Har börjat å rätta till mig nu. I morse kände jag mig som en 94 kilos potatissäck som vältrade sig ur sängen och sedan försökte få reda på allt i ett försöka att balansera upp det hela.

Mitt ”uppstigande” måste ske i etapper. 1. Upp ur sängen. 2. Hygieniska måsten. 3. Intag av antivärktablett. 4. Frukost med tillhörande uppletning av morgontidningen (min äkta hälft går upp tidigare). 5. Sedan måste jag lägga mig igen? Oftast på soffan, jag passar då på att fortsätta läsa tidningen. 6. Går upp och gör ordning lämplig dryck; te, kaffe eller vitaminer. 7. Ner på soffan igen. 8. Sedan kan jag börja föra en mer ”normal” tillvaro.

Om jag skulle hoppa över steg 5 så händer följande; jag får en djup, dov, molande värk i ljumsken, värken sprider sig ned i höger sida av pungen, upp i höger sida av ländryggen/ryggen, ned i höger ben. Det är i och för sig uthärdligt, det är illamåendet som knäcker en. Och det kan ta hela förmiddagen innan det går över.
Jag har lärt mig det där nu så jag råkar inte ut för så ”kraftiga anfall” nu för tiden.

Hunden:
Börjar se normal ut. Förutom att hon inte begriper av vilken anledning hon inte får någon mat. Å andra sidan, ibland har jag för mig att hon tänker: ”Jaha är det sådana dagar nu, jag får ingen mat.” Sedan i januari i år har hon haft 5 omgångar av diarré och kräkningar med påföljande medicinering och fasta.

Vi "hörs"!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *