Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

tis 6-sep-2005 22:53F&S:
Kul, uppiggande. Hade dock något mer ont än annars.

Fick ett telefonsamtal från föreningens ordförande som undrade om jag kunde fundera några dagar på hur vi skulle kunna få bästa möjliga koll på föreningens försäljningspengar, medlemskort, jympakort och medlemsregister. Tanken är att jag ska försöka hitta en eller ett par som kan jobba med detta. Jag är inget att räkna med i år och en bit in på nästa år.

Bastun:
Hade jag någon att tala med? Nej! Aftonbladet är inget vidare substitut för levande varelse, så att säga.

Vänner:
Jag får en massa trevliga ePostmeddelanden från vänner och bekanta. Flera av dem är tyvärr gjorda med teknik som inte låter sig visas via en blogg. Och de som är i textform vete katten om jag ens vågar återge här? Får kolla igenom i morgon och se om det är någon som är någorlunda ”rumsren”.

Läkemedel:
Nu ska jag ta två muskelavslappande piller så att jag till morgonen vaknar relativt värkfri. Tar sådana piller ca 2-3 ggr per vecka. Håller medvetet nere konsumtionen då de dels är vanebildande och så utvecklar man något som kallas tolerans. Det betyder att man måste ha mer och mer av ett läkemedel för att uppnå "samma" effekt (alkohol t.ex. funkar på det sättet).
Genom att ta denna typ av piller så sällan som möjligt så klarar jag mig med 2 piller per gång.

Sov sött!

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “God Natt!”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.