Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

tis 6-sep-2005 8:27Hälsa:
Idag var sista gången jag gjorde ett kompletterande inlägg på SBL’s blogg. Jag blir bara irriterad. Och blir jag irriterad ökar mina fysiska besvär. Jag återgår till att låta mig roas av SBL’s orerande. Ofta träffar han rätt. Att han klantar till det emellanåt måste man ha förståelse för, eftersom jag gör det ofta. Ingen kan vara insatt i allt. Men att generalisera lönar sig står väl ganska klart, eller?

Media:
——————- ttela ——————-
Ledaren:
AA
har givetvis helt rätt. Kan inte säga precis när det hände. Men partiideologin är borta. Nu är det personlighet och sakfrågor det gäller. Undrar hur många de partitrogna är numer? Finns det några siffror på det?

Nyheter:
Det var inte illa, mopedligisternas framfart i tvåstad har passerat USA-katastrofen i nyhetsvärde? Ja jag hävdar ju att vi påverkar det stora genom att agera i det lilla.

Politik:
Det massmediala intresset för vår nationella politik börjar visst dala. Det var väl egentligen bara Ledaren och två moderata gubbar som var inne i den politiska diskussionen. Jag vet att Dan Möllengård inte är moderat utan folkpartist. Men han resonerar som en moderat. Eller är det moderater som resonerar som folkpartister? Eller det kanske var så att de bägge egentligen är mer socialdemokratiska än socialdemokraterna själva? Nej så kan det ju inte vara. Inte med de sakfrågor ”alliansen” går till val med och med följande paroll: ”Ge till de rika ta från de fattiga!”
Fast, jämför man globalt, så är väl ingen i Sverige fattig, eller? Å andra sidan är väl inte det ett argument som ska förhindra kampen mot att orättvisor ökar, även om det är i en välfärdsstat.
”Enade vi stå söndrade vi falla.”

På sidan 20 konstaterar jag också att det tydligen fortfarande finns klokhet kvar. I alla fall inom Västra Götalands Folkhälsokommitté. Skönt att man inte är ensam, i att tycka som de tycker menar jag.

Serier:
Idag får HÄLGE vandringspokalen.
————————————–

Nu är det 22 dagar kvar! (till operationen)

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “God Morgon!”

Canada Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.