Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

sön 4-sep-2005 16:25I omgångar har jag denna dag ägnat åt att försöka få ordning på min ekonomi. Ja, det är ju givetvis dömt att misslyckas, den är ju redan kass. Men jag försöker i alla fall hålla reda på den, försöker förstå. Så jag bättre vet av vilken anledning den är kass. Jag försöker hålla koll på mina ”onödiga” utgifter.

Vi, hustrun och jag, har för närvarande 3250 SKR var per månad.
Det ska räcka till; kläder, läkemedel, sjukvård, privat pensionssparande, prenumerationer, personliga hygienartiklar, nöjen, öl och annan ”onyttig” dryck, godis, utemat, alla tekniska prylar jag vill ha, ”vuxenleksaker”, mobiltelefonkostnader, personlig litteratur, mina hobbies för att nämna några exempel. För närvarande ligger jag ca 6000 SKR minus.

Jag tycker 3250 SKR per månad är mycket. Med tanke på att boende och basmat samt tvätt och städning ingår. Vi har också en bil, egentligen till ren ”det-är-enklare-så-transport”, den är också gemensam. Det är nästintill eländigt att jag inte kan hålla i mina pengar. [not: 19/2-2011: f.n. är 'månadspengen' nu 3150 sek och min ekonomi i är balans inklusive en buffert (tack vare ett arv)]

Det ligger på mitt ansvar att sköta ”grovtvätten”. Och det är dags för det idag. Tvättstugan är bokad mellan 17:00-22:00.

Kvällen är räddad!

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

1 Kommentar till “Ekonomi:”

  1. Ann Marie Nordlundh Sweden

    Jag har också tvättstugan ikväll, det är så segt bara, det är bara en tvättmaskin, det tar lång tid.
    Det där med ekonomi är en historia för sig.

Skriv en kommetar till “Ekonomi:”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.