Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

tis 30-aug-2005 9:44Hälsa:
Har inte sovit mycket i natt? Men det blev ändock 6 timmar. Är väldigt stel i övre delen av ryggen.

Media:
——————- morgonblaskan ——————-
Spelmissbruk: Ja kära någon det finns massor man kan missbruka. Ja praktiskt taget allt. Allt som brukas på ett sjukligt överdrivet sätt är ju missbruk. Spelmissbruket är ju just nu lite speciellt eftersom det är f.n. staten som ligger bakom flera Svenska Kasinon och s.k. spelsajter. Det är väl ett smart sätt att få in pengar till statskassan men har de tillräckliga omhändertagandeprogram för de som ”ramlar dit”, blir beroende?

Ledaren: AA är tillbaka! Det är det jag hävdat hela tiden! Det fattas inte pengar till sysselsättning i Sverige. Problemet är att pengarna används på fel ställe. Och så är det självaste svensk Näringsliv som levererar ”sanningen”. Tackar!

Var inne på Statsvetare Stig-Björn Ljungrens blogg och kollade vad han textat om alkoholpolitiken. På den texten framstår han som en alkoholliberal? Är det ingen som vill skriva sanningen om alkoholens skadeverkningar och det lidande som kommer i alkoholkonsumtionens spår. Det finns massor med fakta. Av vilken anledning lyfter inte media fram det? Av vilken anledning lyfter media mest fram alkoholliberalism?

Insändare: Heja Rune Andersson! Nu är du med!

”Personalen på Strömkarlsgården är överbelastad”. Skulle tro att man hittar överbelastning på flertalet av de kommunala äldreboendena!

På sid. 9 uttrycker politiken i Trollhättan att de vill ha fler chefer i äldreomsorgen. Kanske som ett led i att minska ovanstående överbelastning? Knappast. Politiken räknar med att det ska skapar arbetsledare inom befintlig ekonomisk ram eftersom extra resurser inte finns. Det betyder att politiken vill öka belastningen på personalen ytterligare. Hej å hå!

Sid. 13. Att köpa ny bil har väl aldrig varit en bra ekonomisk affär? Det är väl den sämsta investeringen man kan göra?

Rån: Sid 14-15. Vad jag tycker synd om de aktuella väktarna och alla andra offer för dessa omänskliga rånare av alla kategorier. Usch! Hoppas de åker dit så det skriker om dem. Kasta ner dem i en djup grop, med lock!

Kinesiska kläder: Sid. 15. Jag tycker inte vi ska ta emot kläder från länder som medvetet bryter mot alla tänkbara arbetsrättsliga lagar och några lagar till. Vi hjälper inte Kinas invånare genom att gynna profitörerna.

Orkaner: Rackarnas vad det blåser över USA. Det slår hårt mot ett land som redan lider av dålig infrastruktur och stor fattigdom och social missär.

Sprit- öl: Jag börjar faktiskt tröttna. Hur ska jag uttrycka mig nu då? Så här kanske: Vi har det precis så som vi förtjänar! ”Vi” vill ju ha mer alkohol och ”vi” vill ju att den ska vara mer lättåtkomlig. Så vad f-n klagar ”ni” på! Köp och drick och sopa upp!

Sporten: Sorry, totalt ointresserad.

Serier: Idag vann Hälge.
———————————————————

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “God Morgon!”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.