Bild på bloggens författare

Nisse

blogg.ngn.nu

Tiden före (historiken) till den här bloggen finner du här
(fast jag är 'snart' klar med att ha överfört 'allt', hit):
ngn_blogga_nu

lör 27-aug-2005 22:23—————- morgonblaskan lördag 27 augusti —————-
Tänk va fint att ”vi” staten kan ”ge” marknaden hela 100 miljoner kronor. Och ännu finare blir det ju när ”marknaden” också lägger upp 100 miljoner kronor. 200 miljoner kronor! Till ett forskningscenter, var då? I Trollhättan, bra! Men vilka är det då som får jobb? De som tvingas sluta på Saab? Icke. Men visst, det finns massor med arbetslösa akademiker och forskare så vi får hoppas att dessa får jobb och att det hela till slut leder till total minskad arbetslöshet. Är det någon mer än jag som inte tror på det där?

Skönt att läsa att ”ungj-n” som rånade Willys på Kronogården ”överlämnade sig själv”. Hoppas nu bara att påföljden blir lika klok.

Wolfpack, e’ de’ möjligt att vi i lilla oskyldiga Vänersborg hyser dylika kriminella element? Hu!

Kopieringsförbud, läser jag om på sid 8. Jag är nog väldigt naiv eller okunnig, men det har väl aldrig varit tillåtet att kopiera en HEL bok ens för studenter i studiesyfte? När jag läste på universitetet så fick vi inte kopiera några hela böcker? Har jag missat något? Har jag köpt mina studieböcker i onödan? Tänk om jag därmed kanske skulle haft mindre kvar i studielån? Hallå!
Sedan förstår jag inte en sådan grundtanke. Om jag nu författar en kurslitteratur så ska jag väl ha betalt för det och vara skyddad enligt upphovsrätten? Är inte det självklart? Behövs det tilläggslagar för att förtydliga det? Är detta sant?

Serier; Idag tog ”Zits” hem segern.
Men jag undrar vad ”Djurgården” håller på med. Var den stripen rolig? Vad är det för roligt med att man ska anta att Elefanten stoppar in snabeln i Kons slida (vagina, könsöppning, fitta etc), efter att ha ”sugit” på en kospene? Är det, det som är poängen? ”En ”snabel” i fittan – kuken i fittan? Varför skrattar jag inte?
——————————————————————–

 
Skicka den här texten/blogginlägget Skriv Ut Det Här Inlägget

Skriv en kommetar till “Media”

United States Den här flaggan kommer att visas tillsammans med din kommentar (på första 'nivån').


Pga av spam så går det inte längre att sk prenumerera på kommentarer till inlägget.
Dessutom, din kommentar visas inte förrän jag godkänt den.

Proudly powered by WordPress. Temat (layout) gjort med WordPress Theme Generator.
Copyright © blogg.ngn.nu. All rights reserved.
Creative Commons License NGN-Konsult © 2007
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Sweden License.